Svejsning

Vi udføre Tig- og Mig svejsning alt efter opgavens art og materialets dimension

Med vores moderne svejsemaskiner og dygtige medarbejdere er vi klar til i samarbejde med Dem at løse netop Deres svejseopgave. Vi løser allerede i dag mange forskellige svejseopgaver, lige fra små emner til store præcisionsstativer. Se galleri lønarbejde!

 

Hvad er TIG-svejsning?


TIG-svejsning er en forkortelse for Tungsten Inaktiv Gas – kort fortalt betyder det, at der under svejsning tilføres overfladen en inaktiv gasart for at forhindre ilt og andre uønskede gasarter i at få adgang til svejseemnet under svejsningen.
Derved sikrer vi, at resultatet er ensartet og stærkt svejsearbejde – hver gang.

 Tyndplade og lette konstruktioner!

TIG-svejsning er en elektrisk lysbuesvejsemetode, hvor smelteenergien kommer fra en elektrisk lysbue, der brænder mellem wolfram-elektroden.
T står for Tungsten og er den amerikanske forkortelse af wolfram. Wolfram er et metal, der har et smeltepunkt på over 3.300 GR. Dvs. mere end dobbelt så højt som smeltepunktet på de metaller, man normalt svejser.

TIG-svejsning adskiller sig fra de øvrige lysbue svejsemetoder ved, at elektroden ikke afsmeltes og derved ikke forbruges som tilsatsmateriale. Hvis det er nødvendigt at benytte tilsatsmaterial, tilføres dette som svejsetråd.

Hvad er MIG-svejsning?


MIG-svejsning er en forkortelse for Metal Inaktiv Gas – kort fortalt betyder det, at der under svejsning tilføres overfladen en inaktiv gasart for at forhindre ilt og andre uønskede gasarter i at få adgang til svejseemnet under svejsningen.
Derved sikrer vi, at resultatet er ensartet og stærkt svejsearbejde – hver gang.

  Kraftige konstruktioner

 

Ved MIG svejsning bliver 80-95% af den forbrugte tråd til svejsemetal, hvorfor spildet er minimalt.

MIG svejsning er meget alsidig og produktiv svejsning – anvendelig overalt, hvor stålplader af forskellig tykkelse skal forarbejdes.Også når det gælder konstruktioner i aluminium udnyttes metodens produktivitet.

Med fremkomsten af rørtråde har metoden fundet øget anvendelse også til stålkonstruktioner i kraftige godstykkelser.